Kavak kasabası önceki dönem Belediye Başkanı Celal Yiğit , Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez'i yeni hizmet binasında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Dernek çalışmaları hakkında Celal Yiğit'e bilgi veren Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, henüz çok yeni bir dernek olmamıza rağmen çeşitli ziyaret ve etkinliklerle gazi ve şehit ailelerimizi yalnız bırakmayarak, onların moral ve motivasyonu için gerekli tüm çalışmaları yürüttüklerini ifade etti.

Kavak kasabası önceki dönem Belediye Başkanı Celal Yiğit, “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz bizim baş tacımız. Her zaman yanınızda ve emrinizdeyim. Onların istek ve taleplerini çözmek bizlerin en önemli vazifelerimizdendir. Her zaman söylediğim gibi sadece önemli gün ve haftalarda değil, yılın her günü birlikteyiz. Ben bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Size olan minnetimiz sonsuz. Daima yanınızda ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Temsilcisi ve Afrin Gazisi Zeki Didinmez'in babası Abdullah Didinmez'in de eşlik ettiği ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.