Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir, hafta sonu oynanan Sultanbeylispor galibiyetini değerlendirdi.

Tecrübeli Teknik adam İbrahim Cezayir yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"Evimizde Oynamış Olduğumuz Sultanbeyli Belediyespor Karşılaşması, Puan Olarak Üst Sıralarda Yer Alan Takımlardan Kopmamak ve Geleceğimiz Açısında Bir Hedef Belirleyebilmek İçin Çok Kritik Bir Müsabakaydı. Haftanın İlk Antrenmanından İtibaren Maçın Önemini Hem Takım Olarak, Hemde Şehir Olarak Fazlasıyla Yaşadık Ve Bu Şekilde Maça Hazırlandık. Takım Bütünlüğü Ve Şehir Bütünlüğü Açısından Çok Önemliydi Kazanmamız. Her Ne Kadar Hava Koşulları Futbol Oynamaya, Düşündüklerimizi Sahaya Yansıtma Noktasında Bizi Zorlasada, Mücadelemizi En İyi Şekilde Sahaya Yansıtmayı Başardık Ve İstediğimiz Sonucu Aldık.

Müsabakanın Hem İlk Yarısında Hem İkinci Yarısında Takım Savunmasını En İyi Şekilde Gerçekleştirirken, Bloklar Arası Geçişleri Zaman Zaman Çok İyi Şekilde Gerçekleştirdik Ve Bu Şekilde De Golü Bulduk, Bu Bizim İçin Çok Değerliydi. Bir Oyun Hedefimiz Var, Bu Hedef İçinde Topun Kıymetini Bilmek Ve Doğru Kullanmak Bizim İçin Çok Kıymetli. Eksiklerimiz Elbetteki Var, Bugün Ortaya Koyduğumuz Oyunun Üstüne Koyarak Devam Etmek Durumundayız. Saha İçerisinde Pas Ritmini Arttırmalı Ve Topa Sahip Olmanın Kıymetini Bilmek Zorundayız Ancak Bu Şekilde Arzu Ettiğimiz Oyunu Sahada Daha Fazla Süre Gösterebiliriz.

Genç Ve Dinamik Bir Takıma Sahibiz, Bu Durum Da Saha İçerisinde Baskılı Ve Çoskulu Oyun Ortaya Κουμαμιζa Katkıda Bulunuyor. Üst Sıralara Tırmanmak Ve Bulunduğumu Yerden Uzaklaşmak İçin Bunu Bir Kaç Seviye Saha Yukarıya Taşımalıyız Ve Oyunumuzu Bu Doğrultuda Geliştirmeliyiz.

Şehrin Ve Taraftarlarımızın Bugün Ortaya Koymuş Olduğu Desteğe Karşılık Teknik Ekip Ve Oyuncu Grubu Olarak Cevap Verebildiğimizi Düşünüyorum. Bu Vesile İle Takımına Sahip Çıkan Şehrin İleri Gelen Büyüklerine, Bizlerle Beraber Bu Mücadeleye Ortak Olan Taraftar Grubumuza Teşekkürlerimi Sunuyorum." dedi.