Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri, İçme suyu elektrik arızaları, kanalizasyon arızaları, yol bakım-onarım ve yol güvenlik önlemleri kapsamında;

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipleri;

Acıgöl İlçemizdeki Karacaören ve Tepeköy Köylerimizde, Avanos İlçemizdeki Altıpınar, Mahmat ve Sarılar Köylerimizde, Derinkuyu İlçemizdeki Çakıllı Köyümüzde, Gülşehir İlçemizdeki Şahinler Köyümüzde, Ürgüp İlçemizdeki İbrahimpaşa, Taşkınpaşa ve Mustafapaşa Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemizdeki Akçataş ve Yenice Köylerimizde, Kozaklı İlçemizdeki Kanlıca Köyümüzde   meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderilmiştir.
Avanos İlçemizdeki Çavuşin Köyümüzde, Hacıbektaş İlçemizdeki Büyükkayı Köyümüzde ve Kozaklı İlçemizdeki Yassıca Köyümüzde içme suyu kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderilmiştir.  

Derinkuyu İlçemizdeki Özlüce ve Çakıllı Köylerimizde, Gülşehir İlçemizdeki Abuşağı ve Gökçetoprak Köylerimizde, Hacıbektaş İlçemizdeki Belbarak Köyümüzde, Kozaklı İlçemizdeki Karasenir Köyümüzde bulunan hanelerin kanalizasyon sorunları giderilmiştir.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipler;

Kozaklı İlçemizdeki Kaşkışla ve Kanlıca Köylerimizde yol yama işlemi gerçekleştirilmiştir.
Özkonak Beldemizde meydana gelen trafik kazası sebebiyle arıza yapan otobüs için ekiplerimiz dubalarla ve aydınlatma levhaları ile yol güvenlik önlemi alınmıştır.