CHP Avanos İlçe Başkanlığı 38. olağan kongresinin Divan Başkanlığını CHP Kırşehir Milletvekili  Dr.Metin İlhan yaptı. Avanos ilçe Başkanlığı seçimine 90 delege katıldı. 48 oy alan Sadettin Erol seçildi.

Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş yaptığı açıklamasında; "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Olağan Avanos İlçe Başkanlığı Kongresini gerçekleştirdik. Kongrede ilçe başkanı seçilen değerli yol arkadaşım Sadettin Erol ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ülkemiz ve Avanos'umuz için hep birlikte çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz." dedi.

CHP Kırşehir Milletvekili  Dr.Metin İlhan, "Nevşehir ili Avanos İlçemizde divan başkanlığı yaptığım Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Sadettin Erol yeni ilçe başkanımız olarak seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Ayrıca Avanos'ta ilçe başkanlığımızı büyük bir özveri ile yapan Gülay Demirtaş başkanımıza da yürekten teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.