CHP Göre Belediye Başkan adayı Mustafa Emin Güney ve beraberindeki heyet ilk olarak Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'ya yaklaşan seçimler öncesinde nezaket ziyaretinde bulundu.

2004 yılında başlayarak dört dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Topçu'ya hizmetleri için teşekkür eden CHP Göre Belediye Başkan adayı Mustafa Emin Güney, günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topçu'da nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan adayı Güney ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Güney ile birlikte tüm adaylara başarı dileğinde bulunan Topçu, 31 Mart Yerel seçimlerinin kasabamıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

CHP Göre Belediye Başkan adayı Mustafa Emin Güney ve beraberindeki heyet daha sonra Göre kasabasının önemli değerlerinden Bims sektöründe öncü kuruluşlarından olan Blok Bims Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Musa Ertaş'a ziyarette bulundular.

Başkan adayı Güney, ziyarette 31 Mart seçimlerinde Başkan seçilmesi durumunda Göre kasabasında yapmayı düşündüğü projelerini anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İş insanı Musa Ertaş'ta, "Öncelikle, her seçim ülkemizin demokrasi binasına konulan sağlam bir brikettir. Demokrasiye inanan bir toplum olarak bu seçimlerin önce kentimize, Göre kasabamıza ve daha sonra ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini ve sonunda kazananın milletimiz olmasını diliyoruz." dedi.

Ertaş, Başkan adayı Güney'e başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Göre kasabamız olur” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda CHP Göre Belediye Başkan adayı Mustafa Emin Güney, İş insanı Musa Ertaş'a Göre kasabasına destekleri ile ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkıları için teşekkür ederek günün anısına hediyelerini takdim ettiler.

CHP Göre Belediye Başkan adayı Mustafa Emin Güney ziyaretlerin sonunda yaptığı açıklamasında; "Biz öncelikle kendimize güveniyoruz. Projelerimize ve ekibimize inanıyoruz. Biz kadrolarımıza güveniyoruz. Genciyle, Kadınıyla ve Teşkilatıyla Göre'ye hak ettiği hizmet için çıktığımız yolda seçim sürecinde herkesi kucaklayarak, Hep birlikte başaracağız. Kazanan Göre'miz olacak" dedi.