Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Faruk Sarıaslan, Nevşehir il genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ziyaretleri kapsamında hem vatandaşlar hem de esnaflar ile bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı Sarıaslan, Ürgüp ilçesinde resmi kurumları, STKları, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini dinledi.

“İLÇELERİMİZE TÜM KURUMLARI VE YATIRIMLARI GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Sarıaslan, Ürgüp ziyaretinde vatandaşlara Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin seçim vaatlerini anlattı.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sarıaslan, ‘’Vatandaşlarımızın bütün kesimleri, gerek işçi, gerek emekli,  gerekse çiftçileri AK Parti iktidarından şikayetçi. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları olarak vatandaşlarımıza sorunların bilincinde olduğumuzu ve çözüm önerilerimizi anlattık. Halkımız bu iktidarı göndererek yeni ve temiz bir sayfa açmak istiyor. Bunu gerçekleştirecek  olanın Cumhuriyet Halk Partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bizlere belirttiler. Halkımızın güvenini boşa çıkarmayıp gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” Dedi.