CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'ı yeni işyerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan; "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı değerli dostum Sayın M. Arif Parmaksız’ı il yöneticimiz Sayın Yaşar Aydoğan ile birlikte işyerinde ziyaret ettik. Değerli Başkanımızın ilgisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyarette sohbetin genel konusu Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem oldu. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinin hemen ardından Nevşehir iş dünyasının seferber olmasını büyük bir mutlulukla karşıladığını ifade eden Milletvekili Sarıaslan, hassasiyet ve duyarlılıkları için Başkan Parmaksız şahsında tüm iş insanı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'da, "Tüm Türkiye olarak acımız çok büyük. Depremin ilk gününden itibaren orada yaraların sarılması için başlattığımız kampanyamız dahilinde yardımlarımız devam ediyor.  Bugün birlik günü dedik bizler iş dünyası olarak her türlü zorlukta elimizi taşın altına koyduk, vatanımız, milletimiz için her zaman elimizden geleni fazlasıyla yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.” İfadelerinde bulundu.