Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz’ün projelerini eleştirdi.

İl binasında basın açıklamasında bulunan CHP Nevşehir İl Başkanı Yumuş, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in sıklıkla vurguladığı gibi yerel yönetimlerde Türkiye ittifakı kuruyoruz.  MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, projelerini anlattığı broşürünü incelerken, bir ayrıntı dikkatlerimizden kaçmadı ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

MHP adayı Mustafa Öz'ün, "Üretimi teşvik etmek için, üretici meclislerini oluşturulması gerektiğini" anlatan bölümüyle ilgili broşüründe kullandığı fotoğrafta CHP Niğde Milletvekilimiz Sayın Ömer Fethi Gülen olduğunu fark ettik. Takdir edersiniz ki iktidarın ve ortağının yanlış politikaların yüzünden Türkiye’de tarım yok oldu. O yüzden tarım konusunda çalışan kendilerinden milletvekili yada yönetici bulamamış olacaklar ki bu konuda mücadele eden  politikalar üreten partimizin değerli milletvekili Ömer Fethi Gülen'in fotoğraflarını paylaşma gereği duymuşlar.

Sizlerle işte O fotoğrafı paylaşmak istiyorum. Biraz öncede vurguladım. MHP Ürgüp adayı broşüründe bizim milletvekilimizin fotoğraflarını kullanıyor. Çünkü  bizim milletvekillerimiz, bizim parti yöneticilerimiz tarım konusunda ve diğer konularda  çalışma yapıyor. İktidar ve ortağının milletvekilleri ve yöneticileri  Türkiye’de ki problemleri Nevşehir’de ki problemler, çiftçilerin problemleri, esnafın ve köylünün problemlerini konusunda  hiçbir şey yapmıyorlar.

Buradan MHP’ye gönül vermiş, seçmen kardeşlerimize de sesleniyorum. Bizim bu kadar taktir ettiğinize göre yerel seçimlerinde de bizi destekleyeceksiniz. Tüm adaylarımıza desteklerinizi bekliyorum.“ dedi.