Cumhuriyet Halk Partisi’nin Nevşehir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Av. Faruk Sarıalsan, İl-İlçe Teşkilatları ve Millet İttifakı ortağı parti temsilcileri ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi, Millet İttifakı iktidarında yapılacak olan çalışmaları anlattı. 

CHP Nevşehir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Av. Faruk Sarıalsan; "Millet ittifakı Nevşehir; de Deva Prtisinden Sayın Adem Pınarbaşı, Gürbüz İlbulan, Saadet Partisinden Sayın Ali Merve Işık, Hamza Çak, Gelecek Partsinden Sayın Sayın Ömer Yasakçı, Demokrat Partiden Murat Kul ve örgütümüz ile birlikte Nevşehir çarşı esnafını ziyaret ediyoruz." dedi.

Sarıaslan; “Çarşı esnafının yüzü gülmüyor. Alışveriş ve kazançlar istenen seviyede değil. Giderleri karşılamak mümkün değil. AKP-MHP iktidarının vatandaşımızın yarınları için söyleyecek sözü kalmamıştır. Onların derdi vatandaşın geçimi değil, sandıktaki seçimidir. Dolayısıyla kendi ikballeridir. Eski işlerini mumla arayan, sattığı ürünü yerine koyamayan esnafımız 14 Mayıs’ta bu kötü gidişe dur diyecek, Millet İttifakı iktidarında rahat bir nefes alacak.” dedi. 

SÖZ VERDİK, BİZ ÇÖZECEĞİZ 

Esnafın sorunlarının saymakla bitmeyeceğini, sorunların çözümünün ise Millet İttifakı’nda olduğunu belirten Sarıaslan, “Esnafımızın yaşadığı dertleri ve sıkıntıları biliyoruz. Bunun için çözümlerimiz hazır. 15 Mayıs tarihinde ülkemiz güneşli bir güne uyanacak. Sabredin güneşli günlere çok az kaldı. Millet İttifakı olarak esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarına hakimiz, söz verdik, biz çözeceğiz.” dedi.