Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, FİB Haber. Com İnternet gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP 27.Dönem Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan, www.fibhaber.com Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

CHP İl Başkan Yardımcısı Yaşar Aydoğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan CHP Milletvekili Sarıaslan, Nevşehir'de yaşanan sorunları yakından takip ettiğini belirterek başta Kapadokya bölgesi olarak Turizm sektörünün ve Çiftçilerimizin sorunları ile Ülkemizi ilgilendiren gündeme ilişkin konuları Meclis'e taşıdığını ifade etti.

Milletvekili Sarıaslan, yaşanan sorunların çözümü konusunda Ankara'da gerekli çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti.

Sarıaslan, "Nevşehir FİB Haber Gazetesi sahipleri Sayın Fikret Çapacı ve Sayın İbrahim Uysal’ı ziyaret ettik... Bizlere göstermiş oldukları ilgi için Nevşehir'in en çok takip edilen haber organı www.fibhaber.com Gazetesi´ne teşekkür ediyorum" dedi.

FİB Haber .Com Genel Yayın yönetmeni Çapacı ve Genel Koordinatör Uysal'da, Milletvekili Faruk Sarıaslan'a yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, gerek TBMM´deki ve gerekse Nevşehirdeki çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.