Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, FİB Haber Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre görüşerek helallik istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir İl Başkanlığı olarak yaptıkları çalışmaların kamuoyuna duyurulması adına basının her zaman kendilerine destek verdiğini ifade eden İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber.Com İnternet Gazetesi’ne doğru, ilkeli ve objektif habercilik anlayışıyla, bugüne kadar desteklerinden dolayı teşekkür ederek hellalik istedi.

8 yılı aşkın bir süredir Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığı görevini yürüten ve bu sürede oylarını artırarak 40 yıl sonra Nevşehir'den Milletvekili çıkartma başarısı gösterdiklerini ifade eden Kamil Gülmez, Nevşehir’den CHP milletvekili aday adayı olmak üzere 22 Aralık’ta il başkanlığı görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Başkan Kamil Gülmez, 22 Aralık Perşembe günü saat 12.00’de il başkanlığı binasında CHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Avanos İl Genel Meclis üyesi ve Nevşehir CHP İl sekreteri Tayfun Ceyhan'ında eşlik ettiği ziyarette www.fibhaber.co2A açıklamada bulunan Başkan Gülmez, “8 yılı aşkın bir süredir yüzümüzün akıyla görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi’nin 40 yıl sonra Milletvekili kazanmanın onur ve mutluluğunu yaşadık. İnşallah bundan sonra partimiz Nevşehir’de daha güçlenecek ve genel ve yerel seçimlerde daha büyük zaferler elde edecektir. Ben de bu amaçla 22 Aralık’tan bugüne kadar severek hizmet ettiğim partimin il başkanlığı görevinden ayrılarak 2023 yılında yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Nevşehir’den milletvekili aday adayı olmak için ayrılacağım. 22 Aralık Perşembe günü saat 12.00’de yapacağım istifa toplantımda partili partisiz bütün hemşehrilerimi CHP İl Merkezi’ne davet ediyorum” dedi

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyet dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal 'da, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, Milletvekili aday adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.