Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Göre Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney, gelecek vizyonunu ve gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı.

CHP Göre Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney, seçim çalışmaları kapsamında Afat Evleri Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehane toplantısında konuşan Güney, projelerini anlattı.

Güney: "Göre'de hep birlikte destan yazacağız"

CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, Merkez İlçe Başkanı Kemal Altıntaş ve Belediye Meclis üyelerinin katılımında Göre kasabası Afat Evleri mahallesindeki Ferat Güneş'in kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Mustafa Emin Güney, Göre kasabasını çağdaş, katılımcı, şeffaf ve verimli bir belediyecilik anlayışıyla yönetmek istediğini belirterek, “Teknolojiyi ve bilgiyi etkin kullanmak önceliğimiz olacak." dedi.

Başkan Adayı Mustafa Emin Güney, Göre'nin tüm mahallelerine eşit ve kaliteli hizmet sunacaklarını, yurttaşların eşitliği anlayışıyla, kültürel zenginliklerini kucaklayarak, Göre'yi daha yaşanabilir, daha mutlu ve daha çağdaş bir kasaba yapacaklarını ifade etti.

Göreli vatandaşlardan Güney'e tam destek

Güney, ayrıca Göre’nin üretim ve istihdam potansiyelini artırmak için de birçok proje hazırladıklarını söyledi. “Her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam yaratan bir anlayışı inşa etmek için sorumluluk alacağız.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Göre halkının vereceği destekle kasabamızın özlem duyduğu bir çok yeni projelere imza atma fırsatı yakalayacağız. Değerli Belediye Meclis üyesi adayı yol arkadaşlarımla birlikte Göremize hizmet etmenin mutluluğunu yaşarız inşallah." dedi.

Vatandaşların soru ve taleplerini de dinleyen Güney, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.