Öğretmen Sendikacı CHP Parti Okulu Eğitmeni ve Son Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Nevşehir İl Koordinatörü Olarak Gorev Alan Ali Kaim CHP'den Beldiye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı.


CHP'nin en yüksek oy aldığı Hacıbektaş İlçesinde Belediye Başkanlığı aday adayları başvurularını yapmaya başladılar.  İlk başvuru yapan adaylardan Emekli Öğretmen Ali Kaim oldu.

Resmi başvurusunu yapan Ali Kaim, FİB haber'e yapmış olduğu açıklamada, "Hacıbektaş'ta hizmete talip olduğunu, partim tarafından görev verildiği taktirde seçilememe sorununun olmadığını yüksek bir oy oranıyla seçileceğine inandığını söyledi. 

Seçildikten sonra, şimdiye kadar yaptığım tüm görevlerde olduğu gibi farklı bir belediye başkanlığı yapmak istiyorum" dedi.

Belediye başkanlarının temel görevinin hizmet üretmek olduğunu vurgulayan Kaim, Yetmiş iki millete bir gözle bakan , incinsende incitme, hiç bir milleti ve insanı ayıplamayın diyen Hacı Bektaş Veli Yurdu Hacıbektaş'ta kendisinin hizmet yanında Hacıbektaş Halkıyla birlikte sevgi, saygı, dostluk kardeşlik "üreteceğini" ve bu değerleri Hacıbektaş Halkı ve Dünyada ki Hacıbektaş dosylarıya paylaşacağını vurguladı. 

Kendisiyle birlikte, sorumluluk alma duyarlılığı göstererek aday adaylığı başvurusu yapan, yapcak olan tüm Yol Arkadaşlarımı kutluyor ve tebrik ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Fikret Capacı