Nevşehir Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek, Muhtarlar Odası Başkanı Hüseyin Altınışık ve Yönetim Kurulu Üyesi muhtarlarla bir araya gelerek 22 mahalledeki belirlenen ihtiyaç sahiplerine Kızılay’ın dağıtacağı gıda maddelerini görüştüler.

Şube Başkanı Ercan Civelek burada yaptığı açıklamasında, Kızılay Nevşehir Şubesi olarak, 2020 Kurban Payından, Bir Ton 320 Kg Kavurma Et ve Kıyma ile 13 Ton 320 Kg Patatesi 22 mahalledeki tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başlayacaklarını ifade etti.

İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Nevşehir Kızılay olarak en ufak bir ayırım yapmadıklarını tüm gönüllüler ile birlikte gece gündüz demeden bağışçıların katkılarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Türk Kızılay’ı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek,“Nevşehir ilimizde Kızılay olarak gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerde Muhtarlarımız ile istişareye önem veriyoruz. Muhtarlarımız ile sürekli istişare etmek onlarla diyalog halinde olmak bizler için son derece önem arz etmektedir” ifadelerinde bulundu.

HİÇ YALNIZ KALMADIK

Nevşehir Kızılay Şubesinin çalışmalarıyla il genelinde kendilerini yalnız hissetmediklerini dile getiren Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık'ta, “Nevşehir Kızılay Şubemizin değerli Başkanı Ercan Civelek beye bütün muhtarlar adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın ve ekibinin sayesinde bu ihtiyaç sahibi Vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Özellikle gönüllüler işini gücünü bırakıp araçlarıyla ihtiyaç sahibi olanların yanında oldu” şeklinde konuştu.