CHP lideri Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında miting yapmak için Nevşehir'e geldi.

Kılıçdaroğlu'nu Nevşehir Kapadokya havalimanında CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, CHP İl Başkanı Tayfun Ceylan, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, CHP Nevşehir  Milletvekili adaylarıyla çok sayıda İl ve İlçe yönetimi karşıladı.

Kıılçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri kapsamında Milli irade caddesinde Nevşehir halkına hitap ederek, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı ve partisinin Nevşehir Milletvekili Adaylarına destek istedi.

CHP Nevşehir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Faruk Sarıaslan; "Türkiye Cumhuriyeti’nin 13.Cumhurbaşkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Gülşehir/Nevşehir havalimanında karşıladık ve Nevşehir mitingine katıldık. Çok güzel, çok canlı, harika bir miting oldu. Başta Nevşehirli hemşehrilerim olamk üzere, emek veren, katkı sunan herkese teşekkürler" dedi.