Nevşehir Valiliği koordinesinde, İl Özel İdaresi, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehirli hayırsever iş insanlarımızın desteği ile asrın felaketinin yaşandığı kardeş şehir Hatay'ın Antakya İlçesinde sebze hali yaptırılıyor.

Nevşehir heyeti sebze hali alanında incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İş İnsanı Halis Uluer, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve ilgili kurum yetkilileri ile birlikte sebze hali alanında incelemelerde bulundu.

"Devlet-Millet El Ele Yaraları Birlikte Sarıyoruz"

Vali Becel, 24 metrekare büyüklüğünde 65 adet dükkan ve dernek binası gibi yaşam alanlarının bulunduğu toplam 1560 metrekare alana kurulacak sebze halinin 2000 metrekaresinin ise trapez sac kaplamalı sundurma olacağını ve Nevşehir Kapadokya Sebze Halinin toplamda 8250 metrekare alanı kapsayacağını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da, "Hatay’dayız… Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Habil Uluer ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile birlikte şehrimiz adına Hatay’da gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri yerinde inceledik. Hiç durmadan, yorulmadan deprem bölgelerimizi inşa etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.