Derinkuyu Belediye Meclisi’nin 2019-2024 döneminin son aylık olağan toplantısı Belediye Başkanı Bülent Aksoy başkanlığında yapıldı.

Toplantıda meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Aksoy, üyelere teşekkür plaketi takdim etti.

Derinkuyu Belediye Meclisi’nin 2019-2024 döneminin son aylık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısı ile meclis üyeleri vedalaştı. Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen son meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

BAŞKAN AKSOY ÖNCE HELALLİK SONRA DESTEK İSTEDİ

Meclis toplantısı sonunda açıklamada bulunan Başkan Aksoy, "Hizmetlerle dolu geçen 5 sene benim için çok çabuk geçti. Derinkuyu ilçemiz adına tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla kader birlikteliği yaptık. Bu dönemde hepimizi etkileyen pandemi başta olmak üzere depremleri, yangınları sel felaketlerini bir çok doğal afetleride yaşadık, ama çok şükür herşeye rağmen yılmadık yıkılmadık hep birlikte ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Bu kadar hızlı geçeceğini tahmin etmemiştim. Dünyanın döngüsünün bir hızı var. Ama bu bizim için sanırım daha hızlı geçiyor. Sonuç olarak 5 yılımızı bitirdik. Fıtratım gereği kimsenin kalbini kırmadan, insanların hür ve demokratik bir şekilde görüşlerini ifade edebileceği bir meclis olması için çaba sarfettim. Eğer fark etmeden herhangi bir arkadaşımızın kalbini kırdıysak özür diliyorum. İnşallah herkes bize hakkını helal eder. Benden yana tüm haklarım helal olsun. Tabi her şeyin bir sonu var. Türkiye’de yerel seçimler 5 yılda bir oluyor. Önümüzde bir yerel seçim var. Önemli olan memleketimize, ilçemize iyi, doğru ve güzel şeyler yapılsın. Derdim ve tek isteğim o. Bir vatandaş olarak Derinkuyu'da iyi ve güzel şeyler olmasını isterim. Bugüne kadar yapabildiğim kadarıyla, tecrübe ve bilgilerimizle çok güzel hizmetler yaptığımıza ilçemize güzel yatırımlar kazandırdığımıza inanıyorum. Ama ajandamızda bulunan ilçemizin değişim ve gelişimi adına daha yapılacak çok işler var. Sevdalısı olduğum Derinkuyumuza hizmet edebilmek için yeni dönemde de yine yeni yeniden diyoruz. Çünkü Derinkuyu ilçemiz  ve hemşerilerimiz çok daha güzel işleri hak ediyor. 2. dönemini tamamlayan bir Derinkuyu'nun daha güçlü, daha etkili ve halkına her zaman yakışan parmakla gösterilen bir ilçe belediyesi olmaya devam edeceğine inanıyorum. Bu yüzden çıkmış olduğumuz bu yolda hepinizin dualarını ve desteklerini istiyorum. Kırmadan incitmeden incinmeden birlik ve beraberlik içerisinde Kazananın "DERİNKUYU" olması temennisi ile 31 Mart seçimlerinin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bazı meclis üyelerinin de veda konuşmaları ardından düzenlenen törende, beş yıl boyunca görev yapmış olan Derinkuyu Belediyesi meclis üyelerine Başkan Bülent Aksoy, teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Aksoy meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.