Derinkuyu Belediyesi personellerinden Tayfur İnce, Semih Demir ve Niyazi Çiftçi; 6 Şubat deprem felaketlerinin ardından başlatılan yardım seferberliğinde görevlerini ifa ederken göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Derinkuyu Kaymakamı Esra Demirtaş ve Belediye Başkanı Bülent Aksoy tarafından “Başarı Belgesi” ile taltif edildiler.

Derinkuyu Belediyesi personellerinden Tayfur İnce, Semih Demir ve Niyazi Çiftçi, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız deprem felaketi sonrası başlatılan yardım seferberliğinde görevlerini ifa ederken göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Esra Demirtaş tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Derinkuyu  Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da personellerini tebrik ederek "Deprem felaketinin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde ve ilçemizde yaraların sarılmasıyla ilgili çalışmalarda bulunan personellerimize, Kaymakamımız Sayın Esra Demirtaş tarafından başarı belgesi takdim ettik. İlçem adına yardımda bulunan herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.