Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Derinkuyu Kaymakamlığı görevine vekaleten atanarak 1 yıldır görevini sürdüren Derinkuyu Kaymakam Vekili Esra Demirtaş, merkez dil kursu stajı için görevinden Cuma günü itibariyle ayrıldı. Demirtaş'ın yerine yeni atama yapılana kadar bir süre İlçe Kaymakamının vekalet etmesi bekleniyor.

Öte yandan, Nevşehir İnci Sezer Becel, İçişleri Bakanlığı Merkez Dil Kursu için görevinden ayrılan Derinkuyu Kaymakam Vekili Esra Demirtaş’ı makamında kabul ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam                                                      Göreve Başlama Tarihi; 19.08.2022

Esra DEMİRTAŞ;

Kimdir;

1994 yılında Rize’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
        Ordu Valiliğinde İl Merkez Stajı; Mersin İli Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Düzce İli Yığılca, Akçakoca, Gümüşova, Çilimli, Cumayeri İlçelerinde mülkiye teftiş stajlarını tamamladı. Adıyaman İli Besni, Kocaeli İli Derince Kaymakam Refikliği , Balıkesir Marmara İlçesinde  Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığının onayı ile “Derinkuyu Kaymakam Vekili” olarak İlçemize görevlendirilmiş olup, 19.08.2022 tarihi itibariyle Derinkuyu İlçesindeki görevine başlamıştı.