Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde ikinci el traktör satışı yapan 'Bahadır Oto Galeri' isimli iş yeri yapılan törenle yeni yerinde hizmete açıldı.

Açılış törenine Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Siyasi parti temsilcileri, Oda Başkanları ve çok sayıda çiftçi ve vatandaşlar katıldı. Yoğun bir katılım ve dualarla açılışı gerçekleştirilen 'Bahadır Oto Galeri' firması kurdele kesilmesinin ardından yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Geniş 2. el traktör ağı ile Derinkuyu ilçesinde hizmet veren 'Bahadır Oto Galeri'  traktörün bölgemizde öncü firmaları arasında gösteriliyor.

1997 yılından beri Derinkuyu ilçesinde hizmet veren, sektörün güvenilir firmalarından 'Bahadır Oto Galeri' firması müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışı ile yeni yerinde müşterilerini bekliyor.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy açılış sonrası yaptığı açıklamasında; "Derinkuyumuz'un ticaret ağını genişletmek adına yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdik. Bahadır Oto Galeri firmamaıza, Rabbim hayırlı kazançlar nasip eylesin inşaallah. İlçe Başkanımız Fatih Bedel ve teşkilatımızla birlikte sizlerin güvenine ve itimadına layık olmak için sahadayız." dedi.

Bahadır Oto Galeri

ADRES: Esentepe mahallesi. Yeşilhisar yolu üstü 1 km NEVŞEHİR/ DERİNKUYU

GSM: 0 533 320 30 69