Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Balcı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı’na resmi başvurusunu yaptıktan sonra AK Parti İl başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısı kapsamında Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek AK Parti ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Mustafa Balcı, kendisini tanıtıp, neden milletvekili olmak istediğini ve hedeflerini anlattı. 

Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Balcı, yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “1976 yılında Derinkuyu ‘da doğdum, ilk-orta ve lise öğrenimi ilçemde tamamladım. Üniversite hayatıma Cumhuriyet Üniversitesinde devam ederken siyasi nedenlerden yarım bırakmak zorunda kaldım. Hacettepe Güzel sanatlar sınavını kazanmama rağmen yine siyasi sebeplerle alınmadım.

Askerlik görevimi yaptıktan sonra İş hayatına atıldım. Cumhurbaşkanımızın ilk gençlik kolları başkanlığını verdiği ve kurucu üyesi olduğum bu kutlu davanın Neferi olarak, çok yerde görevler aldım.

En son 2019 yerel seçimlerde çok sevdiğim Derinkuyu ilçemden Belediye Başkanı adayadayı oldum. Son 13 yıldır teknoji ürünleri, ithalatı ve dış ticaret yapıyoruz. evli ve 3 çocuk babasıyım.

Genç yaşımda son EYT yasasıyla emekli olmama rağmen çalışma hayatım devam ediyor.

Şahsım adına şunu söyleyebilirim; "Milletvekilliği görevine layık görülmem durumunda 7’den 77’ye bölge ve insan ayrımı yapmadan herkesin vekili olmaya söz verdim… Donanımıma ve kendime güveniyorum, bu konuda aşırı iddialıyım.

Bunu konuşmalarımda ilçelerde ve Merkez ilçe teşkilatımızda çok rahat dile getirdi Biraz daha iddialı bir söylemim oldu. Merkez ilçe başkanlığındaki değerli arkadaşlarımızın, başkanlarımızın ,tanıtımlarda aday adaylarının içinde tek alkışladığı aday adayı benim, Bunu yaşadım ve gördüm…

Temayülde ciddi sürpriz yapacağım kanısındayım.. Fırsat verildiğinde çok başarılı olacağımdan Kadim şehrim Nevşehir’de çok işler başaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın.. Şimdiden AK davamın Ak gönüllü insanlarına ve Teşkilatıma teşekkür ediyorum“ dedi.