Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksinin yapım işini üstlenen HBC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Canpolat ve Genel Koordinatör Mustafa Şahin, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek ,sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler aktardılar.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi’nin dev bütçeli yatırımlarından biri olan ve şehir merkezinde modern bir kimliğin kazanılmasına önemli katkılar sağlayacak Nevşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksinin kısa sürede yapımının tamamlanarak hizmete kazandırılmasını sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

HBC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Canpolat ’da 8 ayı aşkın bir süreden beri yoğun bir çalışma içinde dev komplekste hafriyat çalışmalarını yaptıklarını belirterek, dev kaya kütlelerinin inşaat hafriyat alanında bulunması nedeniyle titiz bir çalışma yaptıklarını kaydetti.

Bugüne kadar hafriyatın genel anlamda yüzde 70 i aşkın bir düzeyde tamamlandığını ifade eden Canpolat, önümüzdeki günlerde dev komplekste temel atılabilir seviyeye ulaşılacağını söyledi.