Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz ve personelini makamında kabul etti.

Kabulü için Vali Becel'e teşekkürlerini ifade eden Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, “Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğumuz Devlet Hava Meydanları 20 Mayıs 1933 tarihinde Gazi Mustafa Atatürk’ün direktifliğinde kuruldu. Bugün 90 yılımızı kutluyor olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Yılmaz, “Bu güne kadar değişik isim, statü, altında hizmet vermeye devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal göklerdedir.” Sözüyle zaten sivil havacılılığa da vurgu yapmış. Sivil Havacılığı da bu günkü Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu olmak üzere, genel müdürümüz başta olmak üzere muasır medeniyetler seviyesine çıkarmanın gayreti içerisine oldular. Ve o noktaya da geldiler. Kuruluşumuz bütün dünyada, kamuoyun da gün geçtikçe sesini, başarılarını daha da başarılı hale geldi.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Becel, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (DHMİ) 90. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz şahsında tüm kurum çalışmalarına başarılar diledi.