Doğru Tercih Özel Öğretim Kursu Yaz aylarını verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen öğrenci ve veliler için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Doğru Tercih Özel Öğretim Kursu olarak yaz dönemi için kapılarımızı açıyoruz. Akademik başarının yanı sıra sosyal gelişimi de önemseyen bir eğitim anlayışıyla hareket ediyoruz. Yaz kursu kayıtlarımız tüm hızıyla devam ederken, öğrenci-veli- öğretmen işbirliğiyle hazırlanan programımızla fark yaratmayı hedefliyoruz.

Sabah Etütleri ile Güne Başlıyoruz

Günümüzü sabah etütleriyle başlatarak öğrencilerimize paragraf çözme pratiği yapma fırsatı sunuyoruz. Bu sayede okuma anlama ve hızlarını artırmayı amaçlıyoruz. Günlük paragraf soruları, öğrencilerin dil becerilerini pekiştirmenin yanı sıra analitik düşünme kapasitelerini de geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Öğleden Önce Teori, Öğleden Sonra Pratik

Öğleden önce ders konularını işleyerek teorik bilgileri pekiştiriyor, öğleden sonra ise soru çözümleriyle bu bilgilerin pratiğe dökülmesini sağlıyoruz. Her dersin sonunda yapılan tekrarlarla öğrencilerin dersleri kalıcı olarak öğrenmelerine olanak tanıyoruz.

Sıfır Hata Sistemi ile Deneme Sınavları

Belli periyotlarda gerçekleştirdiğimiz deneme sınavları ile öğrencilerimizin akademik durumlarını gözden geçiriyoruz.

Sıfır Hata sistemiyle yaptığımız bu sınavlar, öğrencilerin eksik oldukları noktaları belirlememize olanak sağlıyor.

Aldığımız bu verilerle öğrencilerin zayıf yönlerini güçlendirmek için bireysel çalışma planları hazırlıyoruz.

Yaz Dönemini Başarıyla Geçirenler İçin Devam İmkanı

Yaz dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizle Eylül ayında kaldığımız yerden devam ediyoruz. Böylece öğrencilerimizin sürekli bir öğrenme ve gelişim içinde olmalarını sağlıyoruz.

Alanında uzman öğretmenlerimizle dolu dolu bir yaz dönemi geçirmek isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz. Kayıtlarımız devam etmektedir ve kurslarımız hızla dolmaktadır. Bu eşsiz eğitim fırsatını kaçırmayın!

Doğru Tercih: Özel Öğretim Kursu

13 yıldır aynı adresimizde Güzelyurt Mahallesi Erenler Caddesi Numara:6  Merkez/NEVŞEHİR

(İl Jandarma Komutanlığı Karşısı-MENAR)

Telefon: 0 541 680 00 50  -  0 384 212 42 44

Web Sitemiz: www.dogrutercihnevsehir.com