AK Parti Göreme Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz, kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek, Belediye Başkanı olması durumunda kasabada hayata geçirmek istediği turizm projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi AK Parti'den Göreme Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Başkan adayı Mustafa Durmaz burada yaptığı açıklamasında; "Malumuzun görev yaptığım S.S. Göreme Kasabası Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı olarak 1986 yılından beri Görememize ve Kapadokya turizmine katkıda bulunma şansı yakalamıştık. Görememizin turizmde geldiği bu noktada kooperatif olarak çok büyük emeğimiz var. Özellikle bölge tanıtımı adına önemli çalışmalara imza atan Bölgemizin ilk Türkiye'nin tek kooperatifi olarak Türkiye'nin bu alanda gözde bir kooperatifi haline gelmiş olmasının gururunu yaşıyoruz" dedi.

Durmaz: 'Kazanan GÖREME'miz olacak'

Durmaz; 0tuz yıldır bölgemiz turizmine hizmet vermiş biri olarak doğduğum ve sevdalısı olduğum Görememize Belediye Başkanı olarak hizmet etmek arzusuyla bu yola çıkmış bulunuyoruz.

Göreme'mizi daha yaşanabilir, kalkınmış ve daha gözde bir kasaba haline getirmek için Bizler, daha çok çalışıp, daha çok dinleyerek, hep birlikte, daha güçlü bir Göreme, çocuklarımız için daha güzel bir gelecek inşa edebiliriz. Biliyorum ki, güzel hizmetler inandığımızda ve asla vazgeçmediğimizde gelir. Bizler de bu düsturla hemşehrilerime inanıyor ve kendimize tecrübemize güveniyoruz. Bu manada ilk yapacağımız işlerden birisi Göreme'nin önemli sorunlarından olan konut sorununun çözümü için yeni ek imar alanları açılarak hayalimiz olan "maccan mahallesi" kurma projemizi inşallah hayalden hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Planlı, proğramlı, hizmetlerle Görememizi koruyacağız...

Başkan adayı Durmaz; "Bir insan için en kutsal değerlerden biri, kendi memleketine ve vatanına duyduğu sevgidir. Memleket; sadece coğrafi bir kavram değil, aynı zamanda içsel bir bağlılık ve aidiyet duygusudur. Bizler için Göreme, geçmişin izlerini taşır ve gelecek nesillere emanet edilmiş bir mirası simgeler. Bu sebepten canla başla çalışmayı sadece bir görev değil, aynı zamanda vatan sevgisinin bir yansıması olarak görürüz. Kasabamızın kalkınması ve gelişmesi için karşılıklı istişare kültürüne dayalı, uyumlu bir yönetim anlayışını benimsemeye kararlıyız. 

"Göreme için Uyumlu Yönetim, Sizler için İstişare" ilkesiyle hareket edeceğimizi ve herkesin katılımına açık, şeffaf bir yönetim sergilemeye söz veriyoruz. Ortak akıl ile şekillenen projelerimizle, Göreme'mizi hak ettiği noktaya çıkartmak için birlikte çalışacağımıza olan inancımızı sizlere bir kez daha ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve kasabamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Omuzlarımızdaki sorumluluk ve memleketimize olan sevgimizle, Göreme için YENİ BAŞLIYORUZ" ifadelerine yer verdi.