AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber.com internet gazetemizi ziyaret ederek Genel Koordinatör Fikret Çapacı ile görüştü.

DURMAZ “YENİ BAŞLIYORUZ!”

AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz, ziyarette adaylık başvurusuna nasıl karar verdiğine, hizmete talip olurken belediye başkanı olması durumunda ne gibi çalışmalar ve hizmetler yapacağına dair bilgiler verdi.

Durmaz: 'Kazanan GÖREME'miz olacak'

Adaylığının açıklanmasının ardından Göreme halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan adayı Durmaz, “Samimiyet, tebessüm ve muhabbetle sevdalısı olduğum Göremeli hemşehrilerimizin gönlüne giriyor, onların taleplerini can kulağıyla dinliyoruz. Göreme için YENİ BAŞLIYORUZ, hep birlikte Yeniden GÖREME diyoruz” dedi.

 Durmaz; “Gönül Belediyeciliği Yapacağız”

Gönül belediyeciliğine talip olduklarını söyleyen Başkan adayı Durmaz, Nevşehir yerel basının yerel yönetimler için ne kadar önemli olduğuna değinerek, “Sizleri yakından takip eden bir okuyucunuz ve aynı zamanda bir siyasetçi olarak yerel basının önemini biliyorum, Yerel basına her zaman önem verdim, Allah nasip ederde belediye başkanı olarak halkımızın huzuruna çıkmak nasip olur ise Kapadokya'nın göz bebeği Göreme kasabamızın kalkınması için el birliği yapacağız. Bu kutsal göreve layık olmak için  var gücümüzle, gece, gündüz demeden çalışacağız. Rabbimin izni, seçmenlerimizin teveccühleri ile Planlı, proğramlı, hedefler doğrultusunda bu işi birlikte başaracağız ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Çıktığımız bu yolda gayret bizden takdir ve tevfik Allah'tan destek Göreme halkımızdan." ifadelerini kullandı.

Planlı, proğramlı, hizmetlerle Görememizi koruyacağız...

Başkan adayı Durmaz; "Bir insan için en kutsal değerlerden biri, kendi memleketine ve vatanına duyduğu sevgidir. Memleket; sadece coğrafi bir kavram değil, aynı zamanda içsel bir bağlılık ve aidiyet duygusudur. Bizler için Göreme, geçmişin izlerini taşır ve gelecek nesillere emanet edilmiş bir mirası simgeler. Bu sebepten canla başla çalışmayı sadece bir görev değil, aynı zamanda vatan sevgisinin bir yansıması olarak görürüz. Kasabamızın kalkınması ve gelişmesi için karşılıklı istişare kültürüne dayalı, uyumlu bir yönetim anlayışını benimsemeye kararlıyız. 

"Göreme için Uyumlu Yönetim, Sizler için İstişare" ilkesiyle hareket edeceğimizi ve herkesin katılımına açık, şeffaf bir yönetim sergilemeye söz veriyoruz. Ortak akıl ile şekillenen projelerimizle, Göreme'mizi hak ettiği noktaya çıkartmak için birlikte çalışacağımıza olan inancımızı sizlere bir kez daha ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkemize ve kasabamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Omuzlarımızdaki sorumluluk ve memleketimize olan sevgimizle, Göreme için YENİ BAŞLIYORUZ" ifadelerine yer verdi. 

Adaylığının hayırlı olmasını dile getiren FİB Haber Gazetesi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'da Başkan adayı Mustafa Durmaz'a başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Göreme olur” şeklinde konuştu.

Ea43Bafb F26D 4532 83B4 9975D02B9298