Her yıl olduğu gibi bu yılda 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenler gününü unutmayan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı ve hediye takdim etti.

İlçedeki okulları ziyaret eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi. 

Başkan Aksoy; "Derinkuyu Belediyesi olarak eğitim için üzerimize düşen ne varsa gereğini fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz. Eğitim dostu Belediye olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, okullarımıza her türlü destekte bulunuyoruz. Öğretmenler, dünya için, karanlıkların sönmeyen ışığı, cehaletle savaşın en keskin kılıçlarıdır." dedi.

Kendisininde bir öğretmen çocuğu olduğunu vurgulayan Başkan Aksoy; "Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehit öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal eden başta değerli babam olmak üzere tüm öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Emeklilik hayatını yaşayan öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum. Bu vesile ile bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla tebrik ediyor, hepinize sevgi saygılar sunuyorum” dedi.