TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından düzenlenen “Spor Bilgi Çalıştayı"'nın konuğu oldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ev sahipliğinde NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen çalıştaya AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Nevşehir Belediye Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç konuşmacı olarak katıldı.

“Türkiye, spor altyapısında ve sporcu yetiştirmede son 20 yılda çağ atlamıştır.”

Çalıştaya davetli konuşmacı olarak katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Marka eğitim kurumumuz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Spor Bilgi Çalıştayında “Türk Siyasetinde Sporun Yeri ve Önemi” konusunda sporcu kardeşlerimizle görüşlerimizi paylaştık." dedi.

“Gençlerimize Yatırım, Geleceğe Yatırımdır”

Milletvekili Açıkgöz; “Türkiye, spor altyapısında ve sporcu yetiştirmede son 20 yılda çağ atlamıştır. Akademik çalışmalarla vesilesiyle sporla eğitimi birbirini destekleyen unsurlar olarak görüyoruz. Gençlerimize ve spora önem veren Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizdeki spor tesisi sayılarını yükselttik. Nevşehir olarak eğitimde de sporda da marka değerimizi yükseltme hedefimizle aralıksız tüm paydaşlarımızla çalışıyoruz. Mahallelerimize kadar sentetik futbol, basketbol ve voleybol sahalarını yaygınlaştırdık. Gelişen altyapı imkanlarımız ve sporcularımıza sağlanan destekler sayesinde sağlıklı ve iyi yetişmiş sporcularımızın tüm branşlarda artan uluslararası madalya sayısı bizim için en büyük dönüt olmuştur. Bizler, AK kadrolarımızla gençlerimizi ve sporu desteklemeye, sağlıklı yarınlar için sporun önemini vurgulamaya devam edeceğiz.

Bu çalıştayda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörümüz Sn Prof. Dr. Semih Aktekin’e, değerli Hocalarımıza, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir’e ve gençlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.