Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Dünyada ve ülkemizde Kovid19 salgını seyrinde yaşanan yükselişten, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın etkilenmemesi amacıyla 20 Kasım Cuma gününden itibaren, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam etmekteyiz.

Bu kapsamda ilimiz Nevşehir geneli okullarımızda yürütülen uzaktan eğitim süreçlerini yerinde incelemek, aksayan yönleri tespit etmek amacıyla Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları, ilçe müdürleri, şube müdürleri ve maarif müfettişleri okullarımızda incelemelerde bulundu.

Okul idarecilerimizden EBA ile ilgili iş ve işlemler, EBA'ya katılamayan öğrencilerimizin durumları, ders telafileri ve canlı dersler hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Bu süreçte Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm okullarımızı takip ederek herhangi bir aksaklık yaşanmadan tüm öğrencilerimizin eğitime uzaktan erişime ulaşabilmeleri için her türlü tedbirleri almaya gayret edeceğiz. Uzaktan eğitim sürecinde derslere özenle devam eden öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.