Türkiye'nin ilk yerli ve milli sıcak hava balon üretici markası olan Pasha Balonlar 4. Uluslararası Elmas Ödüllerinde yılın üretici firması oldu. 4. Uluslararası Elmas Ödülleri Wyndham Grand İstanbul Levent'de, Pınar Altuğ Atacan ve Bekir Aksoy'un sunumuyla gerçekleştirildi.

Siyaset, medya ve cemiyet profilinin birçok ismin katıldığı 4. Uluslararası Elmas Ödülleri 2024 Töreni'nde Türkiye'nin ilk yerli ve milli sıcak hava balon üretici firması olan Pasha Balonları yine her zamanki ödülüne layık görüldü. Her biri alanındaki uzman jüri Üyeleri tarafından kaydedilen yerel yönetimlere ve hizmetlerine hakim jüri üyelerinin karar vermesi sonucunda uygun bir şekilde bulundu.

Böylece jüri üyelerinin eleğinden geçen marka ve kurumlar ödül almaya hak kazanırken Kapadokya'nın kazandığı değer olarak fark ve değer katan Pasha Balon Üretim firması sahibi Mehmet Halis Aydoğan ödüllü gecelere katılan isimler oldu.

Sektöründe lider ve lider markalar arasında yer alan, Ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren ülke ekonomiye katkı sağlayan, faaliyet gösterdiği alanda verimli, çevre dostu ve sürdürülebilir ekonomi modelinin sergilendiği Türkiye'nin Dünya konjektöründe en önemli prestij markalarından biri olan Pasha Balon Üretim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halis Aydoğan'ın yaptığı “Şirket olarak ar-ge ve yenilikçi çalışmalarla geniş yer veriyoruz.

Toplumsal değişim ve sosyal sorumluluk bilincine sahip olmayı yürütüyor ve ülke ekonomisine katkı sağlama istihdam sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Kazandığımız Yılın En İyi Üretici Firma Ödülü, hem bölgemiz adına hem de bizim için değerli ve değerli. coğrafyası muasır medeniyetler arasındaki ulaşım hasebiyle yürüttüğümüz bu çalışmalar aralıksız devam edecek. Ödüle layık görülen kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyor, şu anki başarılarını sunuyor” diye konuştu.

Editör: İbrahim UYSAL