Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda geleneksel hale gelen doğum günü kutlaması kapsamında Nisan ve Mayıs ayında doğum günü olanların kutlamaları ile devam edinildi. Ayrıca kutlamada 10 Mayıs Psikologlar Günü ile 12 Mayıs Hemşireler Günü kapsamında kurumda görev yapan psikolog ve hemşirelerin meslek günleri kutlandı.

Kutlamaya katılan Nevşehir E Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Demir, doğum günü olan personellerin doğum gününü kutlayarak sağlıklı, mutlu ve sevdikleriyle nice yıllar geçirmesini diledi. Kurumda görev yapmakta olan psikolog ve hemşirelerin de meslek günlerini kutlayarak meslek hayatlarında başarılarının devamı diledi.

Etkinlikte Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan emekli olan personel Rasim Baysal’da yer aldı. Çalışma hayatı boyunca kuruma verdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür eden Kurum Müdürü Murat Demir kendisine plaket takdim ederek emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur diledi. Kurum 2. Müdürü Tuncer ERÇAKIR ise Rasim BAYSAL’a bir hatıra niteliğinde kurumda üretilen çini tabak hediye etti.