Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile makamında Nevşehirli gazetecileri ağırladı. Bir haber var diyerek Nar Hizmet binasına çağrılan gazeteciler sürpriz pasta ile karşılandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı

Bir gün öncesinden Whatsapp hattımıza ; "Müdürlüğümüzce yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan şahısların yarın sabah saat 09.30 da Nar Hizmet Binamızdan sevki sağlanacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar 09.20 de Nar Hizmet Binası önüne gelebilirler." notu düşen Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü gazetecilere 10 Ocak sürprizi yaptı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla  yerel ve ulusal basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerle bir araya geldi. 

Gazetecilerle birlikte günün anısına pasta kesen İNevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, , mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirip, kamuoyunun doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesinde önemli rol oynayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine çalışmalarıyla katkıda bulunan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Fikret Capacı