Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, iş insanları Yaşar Eroğlu ve Mehmet Çokyiğit, bir önceki dönem Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Harun Özer ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bir önceki dönem Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Emrah Küçük’ü makamında ağırladı.
Gerçekleştirilen ziyarette, Acıgöl ve ilçenin gündemine ilişkin konular üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirilirken, çeşitli konularda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.
Başkan Eroğlu, ilçenin gelişimi ve geleceğine yönelik çalışmaların yanı sıra gündemdeki konuların değerlendirildiği ziyaretin verimli geçtiğini belirtti.
Acıgöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, “Nazik ziyaretleri dolayısıyla kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.





