AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yoğun ve tempolu geçen seçim çalışmaları kapsamında güzel dönüşler alan Çalışkan, halkın bakış açısından ve desteğinden oldukça memnun görünüyor.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ni (NESİAD)’ı ziyaret eden Çalışkan ve parti teşkilat üyeleri iş insanlarıyla sohbet etti. Çalışkan “Ülkemizin üretimine, ihracatına, istihdamına, sosyal ve akademik gelişimine katkı sağlayan, her geçen gün başarı çıtasını daha yukarıya taşıyarak Türkiye Yüzyılı’na katkı sunan genç iş insanlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Seçim ziyaretleri kapsamında tabiri caizse her saat farklı bir noktada olan ve vatandaşlardan oy isteyen Çalışkan, sırasıyla Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve bağlı birimleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü etrafında bulunan esnafları, ziyaret edip Derinkuyu ilçeye hareket etti. Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ev sahipliğinde kahve kahve, dükkandükkan vatandaşları ziyaret eden Çalışkan, bulduğu her fırsatta da gençlerle ve çocuklarla sohbet etti.

Çat kapı ev ziyaretleriyle Nevşehirlilerin gönlünde taht kuran Çalışkan, AK Parti SKS birimi tarafından planlanan seçim kampanyası çalışmalarını yürüttü.

Günün diğer saatlerinde Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, hemşireler günü kutlama programına katıldı ve hastane birimlerini ziyaret ederek vatandaşlardan ve çalışanlardan Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti kadrolarına oy istedi.

Akşam saatlerinde Hacıbektaş ilçeye bağlı Kızılağıl ve Kayaaltı köylerinde vatandaşlarla buluşup Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatan Çalışkan, Avanos ilçe, Kalaba, Çalış ve bağlı Mahmat, Akarca, Üçkuyu ve Paşalı köylerini ziyaret etti.