Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, eski dönem Gülşehir belediye başkanlarına vefa ziyaretlerinde bulundu.

MHP Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci, Gülşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından Oğuz Diker, Erol Ünlüsoy, Mustafa Dursun ve Vahdi Arısoy'u evlerinde ziyaret etti.

Başkan adayı Çiftci ilk ziyaretini Gülşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından Oğuz Diker'e gerçekleştirdi. Diker'i evinde ziyaret eden Başkan adayı Çiftçi konukseverliğinden ötürü teşekkür etti. Gülşehir Belediyesi eski Başkanı Oğuz Diker'de, Belediye Başkan adayı Çiftci’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan adayı Erkan Çiftci'nin Diker'den sonraki durağı eski başkanlardan Erol Ünlüsoy oldu. Ünlüsoy evinde misafir ettiği Çiftci'ye kendi dönemine dair tecrübelerini paylaştı ve başarı dileğinde bulundu.

Ardından eski dönem başkanlarından Mustafa Dursun'u iş yerinde ziyaret eden Başkan adayı Çiftci kendisiyle bir süre görüşerek istişarelerde bulundu. Dursun, ilçemiz adına 31 Mart seçimlerinin şimdiden hayırlı olması dileğinde bulunarak başarı diledi.

Başkan adayı Çiftci'nin vefa ziyaretleri kapsamındaki son durağı önceki dönem Belediye başkanı Vahdi Arısoy oldu. Başkan adayı Çiftci ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arısoy, Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

Erkan Çiftci’den Gönül Başkanlarına ‘Vefa’ Ziyaretleri

MHP Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftci ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada "Gülşehir'in geleceği ve hemşerilerim için en doğru adımları atabilmek adına, önceki dönem belediye başkanlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulundum. Bu buluşmalar, benim için sadece bir siyasi adım değil, aynı zamanda ilçemizin geleceğine ve büyüklerimize duyduğum saygının bir ifadesiydi. Önemli hizmetlerde bulunmuş olmalarından dolayı tecrübelerini dinlemek ve onların gözünden ilçemizin gelişimini görmek, beni geleceğe daha pozitif bir şekilde bakmaya teşvik etti. Bu ziyaretler, Gülşehir'in hep özlediği birliği, beraberliği ve dönüşümünde önemli bir kilometre taşı oldu. Bu anlamlı buluşmamızda Gülşehir'in geleceği için birlikte çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha idrak etmiş oldum. Sevdalısı olduğumuz İlçemizin gelişimine emeği geçen katkıda bulunan herkişi bizim için çok özel bir değer ve her daim baştacıdır. Bu vesile ile bizlere evlerini ve gönül kapılarını açarak en güzel şekilde ağırlayan ve desteklerini esirgemeyen kıymetli başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum. Onların engin tecrübeleri ve destekleri halkımızın duaları ve teveccühleri ile 31 Mart'ta kazanan Gülşehir olacak" dedi.