Mermer mezar, Mutfak tezgahı, Mermer masa ve Mermer dekorasyon üzerine hizmet veren "FER MERMER" Nevşehir'de hizmete açıldı.

Bizimle çalışarak, mezar tadilatından mermer mezar yapımına, CNC işlemeli mezar tasarımlarından şadırvan ve çeşmelere, granit tezgahlardan mermer basamaklara kadar geniş bir ürün yelpazesinden faydalanabilirsiniz. İster geleneksel tasarımlar isteyin, ister modern çizgiler arayın, ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunmak için FER MERMER olarak buradayız.

"Taşın sanata dönüştüğü yer" "FER MERMER", estetik ve dayanıklılığı bir araya getiren özgün tasarımlarıyla öne çıkan bir mermer ve granit işleme atölyesidir. Uzman ekibimiz, yılların deneyimi ve özverili çalışmasıyla her projeyi özenle ele alır ve müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak için çaba sarf eder. Her bir taşın benzersiz dokusunu ve doğal güzelliğini ön plana çıkaran işçilik anlayışımız, yaşam alanlarınızı eşsiz bir atmosferle buluşturur.

Nevşehir'de şimdi "FER MERMER" ile hayalinizdeki mekânı oluşturmak için adım atın ve kaliteden ödün vermeden estetiğin keyfini çıkarın. Üstelik açılışa özel kampanyalar ve ideal çözümler için sizleri mutlaka FER MERMER'e  bekliyoruz.

-Mermer mezar
-Mutfak tezgahı 
-Mermer masa 
-Yeni nesil porselen tezgah'ta

kampanyalı ürünlerimiz devam ediyor...

Uygulamalar

*-Mutfak Tezgahı

*-Mermer Masa

*-Mermer Zemin Kaplama

*-Basamak Merdiven

*-Havuz Kaplama

*-Mermer mezar

Ürünler

  • Mermer
  • Granit
  • Çimstone
  • Porselen

Müşteri memnuniyeti, bizim için en önemli önceliktir. Size en kaliteli ürünleri sunarken, bütçenize uygun fiyatlarla çalışıyoruz. Doğal taşın güzelliğini ve dayanıklılığını, size en uygun şekilde sunmak için sürekli araştırma ve geliştirme yapıyoruz.

"FER MERMER" ekibi olarak, size özel çözümler sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

FER MERMER

"Taşın sanata dönüştüğü yer"

GRANIT ÇİMSTONE PORSELEN

MUTFAK - MASA & MEZAR ÇEŞİTLERİ

CNC İşleme Merkezi

Adres: Lale sanayi sitesi 13.blok No: 17 NEVŞEHİR

Furkan ÖZ 0505 127 44 17

Erkan ÖZ 0549 501 35 50

Rıdvan ÖZ 0542 490 76 54