Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Feride Candan, Ürgüp ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirerek yapımı devam eden spor yatırımlarını yerinde inceledi.

Ürgüp doğumlu olan hemşehrimiz Feride Candan yaptığı açılamasında; "Bakanlığımız tarafından Memleketim Ürgüp’te yapılan yatırımları yerinde inceledik. Ürgüp gençliğine ve vatandaşlarımıza hizmet edecek olan tesislerin yükselişini görmek beni hemşehrilerim adına ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Feride Candan Kimdir?

Ankara bürokrasisinde gençliğinden itibaren yer alan Nevşehirli hemşehrimiz Feride Candan; Başbakanlık Müşavirliği, TBMM'de Parlamento Danışmanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Bilim, Kültür Sanat, Görsel İşitsel Yapımlar Kurucu Başkanlığı ve Gençlik Araştırmaları Daire Başkanlığı görevlerini ifa etmiştir.

Nevşehirli hemşehrilerine her daim kapılarını açık tutan Candan, birçok ulusal ve uluslararası projelerin koordinatörlüğü görevinide başarıyla yürütmüştü.

FİB Haber Merkezi olarak, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek lisansıda bulunan Nevşehirli değerli hemşehrimize başarılarının devamını diliyoruz.