Bulduğu her fırsatı halkla birlikte geçiren, onlarla istişare edip, ihtiyaç ve taleplere göre çalışmalarını planlayan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ilçedeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. 

İşyerlerine tek tek uğrayarak esnaf ile sohbet eden Başkan Aktürk, kendisine iletilen talep ve sorunları not aldı.

İletilen her fikri ve talebi ayrı ayrı önemsediklerini ve en kısa sürede gerekeni yaptıklarını her fırsatta dile getiren Başkan Aktürk, ziyareti süresince yüzlerce esnaf ve vatandaşla sohbet ederek ilçedeki eksikliklerin giderilmesi konusunda istişarede bulundu.

Festivaller Ürgüp esnafının yüzünü güldürdü

Belediye Başkanı Mehmet Aktürk,“Her zaman insanlara hizmet etme anlayışıyla hareket ediyoruz. maslakentÜrgüp’ümüz turizmin ve eğitimin merkezidir. Turizm kentidir. Bizler de esnaf dostu belediyeyiz. Her fırsatta esnaf dostlarımızla bir araya gelir onların taleplerini dinleriz. Şimdi de bir aradayız. Kendilerine hayırlı, bereketli işler diliyorum.” dedi.

4 Gün boyunca dolu dolu bir festivali daha geride bırakan Ürgüp ilçesinde esnaflara ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Festivalimizin ekonomik olarak da ilçemize büyük katkı sağladığını ifade etmeliyiz.

Ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızın bu tür sosyal etkinliklerden duydukları memnuniyetleri ve ilçeye hareketlilik getiren benzer organizasyonların yapılmasını istediklerini kendilerinden duyuyor olmak bizleri mutlu etmiştir. Son Bağbozumu Festivalimizde ilçemizde bulunan başta konaklama, yeme içme, kafe, kuruyemişçiler olmak üzere tüm esnaflarımıza çok önemli katkısı oldu" dedi.