İstanbul'da ikamet eden NEVBİAD üyesi değerli hemşehrimiz İş insanı Bayram Sağlam'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Bakırcı Yapı Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi otomobil galeri sitesini yapıyor. 

Türkiye'nin Yeni Otomotiv Alışveriş Merkezi Autogross İstanbul'a  

Autogross İstanbul, Türkiye’nin en köklü ve en saygın kuruluşlarından olan Bakırcı Yapı ve Altınbaş Holding’in güçlü işbirliğiyle hayata geçiyor.

İstanbul'da otomotiv sektörünün geleceğine damga vuracak, “Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si Autogross İstanbul, Ticaret, Alışveriş ve Konaklama’nın tam merkezinde, TEM Otoyolu Mahmutbey kavşağında, İSTOÇ’un tam karşısında yer alıyor.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile yola çıkan Autogross İstanbul’un tanıtımı 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü Shangri-La Bosphorus Hotel’de düzenlenecek basın toplantısı ile gerçekleştirilecek. 

Autogross İstanbul’un tanıtımı toplantısına NEVBİAD üyesi Nevşehirli değerli hemşehrimiz Bakırcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam ile Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş katılacak. 

İSTOÇ, İSTOÇ Oto ve Ticaret Merkezi, Otocenter Otogalericiler Sitesi, Automall Oto Galericiler Çarşısı’nın hemen karşısında bulunan "Autogross İstanbul" otomotiv sektörünün yeni merkezi olmayı hedefliyor.

Bakırcı Yapı ve Altınbaş Holding’in yarım yüzyıla dayanan farklı sektörlerdeki deneyimleri Autogross İstanbul projesinde otomotiv sektörü için yeni fırsatlara dönüşüyor.

Tarih: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 

Yer: Shangri-La Bosphorus Hotel/Balo Salonu 

Saat: 09.00 kahvaltı, 10.00 basın toplantısı

Sektörün bütün paydaşlarını bir araya getiren Autogross İstanbul, eşşiz lokasyonu ve TEM otoyoluna 140 m. cephesiyle otomotiv sektörüne benzersiz bir görünürlük kazandırıyor.

Autogross İstanbul, galerileri ve sektör paydaşlarını “tek çatı” altında toplayarak kurumsal AVM yapısını sektöre kazandırıyor! Yeni dönemde “tek çatı” altında olmak başarının anahtarı olacak!

Autogross İstanbul Satış Ofisi, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Yanı Şantiye Alanı BAĞCILAR / İSTANBUL adresinde yer alıyor.