16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referanduma geri sayım sürerken, Nevşehir Milli İrade Platformu ilimizde bulunan tüm STK’ları birlikte çalışmaya davet etti. 

Platform Sözcüsü Mustafa Özdemir, 16 Nisan’da yapılacak ve Türkiye’nin önünü açacak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin de oylanacağı referandumda Evet diyecek olan tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeyi istediklerini dile getirdi. 

Şu an itibariyle 50’nin üzerinde Sivil Toplum Kuruluşunun yer aldığı Milli İrade Platformu bünyesinde referandum sürecine kadar yapılacak çalışmaların bir çatı altında yürütülmesinin çalışmaların verimli ve başarılı olması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Özdemir, “Ülkemizin geleceğine yön verecek olan 16 Nisan’da yapılacak referandum da ilimizde bulunan tüm STK’larla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. 50’nin üzerinde STK’nın bir araya gelerek oluşturduğu Milli İrade Platformumuza ülkemizin geleceği için Evet oyu kullanacak tüm sivil toplum kuruluşlarımızı platformumuza katılmaya davet ediyoruz. Bizlerle birlikte çalışmak isteyen STK’larımızı en kısa zamanda bizimle irtibata geçmeye çağırıyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Milli İrade Platformuna katılmak isteyen STK’ların en geç 28 Şubat 2017 gününe kadar Platform sözcüsü Mustafa Özdemir’in 0 532 395 15 67 numaralı telefonundan irtibata geçmeleri istendi.