Nevşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Taner Demir ve yönetimi tarafından Nar tesisleri girişinde karşılanan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'e ziyaretlerinde "Nevşehir Belediye Spor" forması hediye edildi.

Tarım Fuarına katılmak üzere Nevşehir'e gelen Bakan Yardımcısı Gizligider, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongre ile göreve gelen şehrimizin 3. Ligdeki temsilcisi Nevşehir Belediye Spor Başkanı Taner Demir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Demir ve yönetim kurulu üyeleri ile temsilcimiz Nevşehir Belediye Spora başarılar dileyen Bakan Yardımcısı Gizligider, kırmızı beyazlı futbolcu ve teknik ekiplede görüşerek; "Nevşehir Belediyespor'umuzu daha güzel yerlerde görmek istiyoruz. İşallah sizlerin gayretleri ile sezon sonu ligi güzel yerlerde bitireceğimizden şüphem yok" dedi.

Ardından Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özgün ve Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile birlikte sahaya çıkan Bakan Yardımcısı Gizligider kaleye şut çekti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Taner Demir ve yönetiminde bulunan Caner Demir, Mustafa Demir'de Nevşehirli değerli hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız sayın Av.Ebubekir Gizligider'e ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." dediler.