Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök her ne kadar TOBB yasası gereği şuan için aday olamıyorsa da olası bir yeni düzenleme umudu karşısında kamuoyunda geri planda kalmamak adına adaylığını yaptığı yazılı basın açıklamasında duyurdu ve Seçimlerde bende adayım dedi.

Saygıdeğer  Basın Mensupları ;

Kuruluşundan bu yana üyesi olduğum Nevşehir Ticaret Borsasını, bulunduğu konumdan  daha ileriye taşımak için,  gerek üyesi olarak, gerekse Seçilmiş Yöneticileri  olarak, faaliyetlerimizi bu güne kadar taşıdık. Borsamız ve İlimize hizmet etmek için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürdük, ve bizden önce görev alan,  hizmet eden, emeği geçen bütün arkadaşlarımızı her zaman taktir  ettik. Yapmakta oldukları  çalışmaları yarım bırakmadan sahiplenerek dahada ileriye taşımaya gayret ettik. Bizler bir ekip olarak, eksik kalan  konuları da, geçmişi suçlamadan, daha iyisini yapmaya özen gösterdik. Kendilerine buradan şükranlarımı sunuyorum.

Görev aldığımız süre içerisinde eşitlik ve adaletten taviz vermeden; Hukukun üstünlüğüne inanarak, şeffaf, geniş katılımlı , eleştirilere açık demokratik bir tutum içerisinde faaliyet gösterdik. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Nevşehir Ticaret Borsasının üyeleri ile bir bütün olduk, yaptığımız çalışmalarla, geldiğimiz noktada ortadadır. Bugün için, Nevşehir Ticaret Borsası, Mevcut hizmet binası,  Bölgeye Hizmet veren Un ve Toprak Laboratuarları, Hayvan Pazarı, Kantarı ,Et Kombinası ve yer üstü teknolojik Soğuk Hava Deposu ve günden güne kurumsallaşan yapısı ile bırakın dengi Borsaları Tüm  Borsalar içinde en üst sıralara gelmiştir.Ulusal Çapta geldiğimiz hizmet yerleriylede İlimiz tarihindeki geçmişine bakıldığında, TSE ve Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyelikleri ile Borsamızın Temsil yeteneğini, benim Şahsım da, Borsamız ve İlimiz adına Ülke geneline taşımış olduk. Borsamızın Ekonomik durumu da  özellikle son 10 yılda oldukça kuvvetlendirdik. Bu hizmetleri yaparken  Ben dahil hiçbir arkadaşımın  ücret ve maaş almadan Nevşehirimiz İçin çalıştık. Bizim için Nevşehir’ e hizmet öncelikli ve büyük onurdur.  Temsil harcamaları Yönetimimiz sayesinde neredeyse sıfıra indirilmiştir. Bunları yaparken de Nevşehir Ticaret Borsamız güçlü mali yapısı, kaliteli ve deneyimli personelleri ve idaresinin sağladığı kurumsal yapısı ile eşit, hızlı ve güvenilir hizmet sunmaya devam etmektedir.

Kısacası Nevşehir Ticaret Borsası’nın geldiği nokta, hedeflerimizin ötesinde olmuştur. Önümüzdeki Hedeflerimizden biriside Kabak Çekirdeği Ulusal Pazar Seans Satış Salonu kurmak olacaktır.

Bilindiği üzere; Ticaret Borsası seçimleri Kanun gereği  2013 yılı Mart ayı içinde gerçekleştirilecektir. Ben ve ekibim 2013 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerine adayız.

Gerçekleştirilecek olan seçimlerin öncelikle Borsamıza, İlimize ve Halkımıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Gerek yıllardır bir arada çalışmanın getirdiği tecrübe ve dinamizm gerekse Borsamıza ve İlimize hizmet aşkı ve Borsamızı daha ileri noktalara taşıma azmi ve özellikle halkımızdan ve üyelerimizden gelen yoğun talepler bu kararı almamızda başlıca etkenler olmuştur.
Haber:Ali Çamur