Göreme Belediyesi, Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala beldede bayramın huzur ve rahatlık içinde geçmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Bayram öncesi çalışmalarını hızlandıran Göreme Belediyesi, mezarlıklar başta olmak üzerebelde genelinde temizlik ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirdi. 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; "Kurban Bayramı öncesi Kapadokya'nın Başkenti Göreme'mizde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

  • Mezarlık temizlik ve bakımı
  • Cadde ve sokaklarda temizlik 
  • Çöp konteynerleri ilaçlama ve yıkama
  • Yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım
  • Park ve bahçelere bakım çalışması

Bu çalışmalarımız sadece göreme için değil bölgemiz içinde oldukça büyük önem arz etmektedir." dedi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Göreme Belediyesi mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Vatandaşların huzur içerisinde ibadetlerini yapmalarını önemsediklerini ifade eden Başkan Ömer Eren, manevi değeri olan bu hizmeti yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen ve Hijyenin ön planda tutulduğu temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Vatandaşların daha düzenli ve temiz ortamlarda kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda hummalı bir çalışma yaptıklarını belirten Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, “Tüm mezarlıklarımızda Kurban Bayramı öncesi çalışmalarımız tamamlandı. Mezarlıklarımızda,  budama, yabani ot temizliklerinin yanı sıra yürüyüş yolları ve ağaçların da bakımları gerçekleştirildi. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.