Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında yol dolgusu, tesviye ve asfaltlama çalışmasına başlayan ekipler, toprak ve düzensiz yolların tesviye, mıcır serme ve sıkıştırma çalışmasını yaptı.

Yürütülen çalışmaları bizzat yerinde takip eden Belediye Başkanı Ömer Eren, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmaya ilişkin bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı Ömer Eren, ekipler tarafından sürdürülen yol çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini, bitirilen çalışma ile birlikte vatandaşların tozlu topraklı ve çamurlu yollardan kurtulacaklarını söyledi.

Başkan Eren, “ Geçen yıl özellikle hedefimizde belde genelinde sürdürdüğümüz altyapının bitirilmesi, bitirilen altyapı ile birlikte yolların asfaltlanması  çalışmalarının yapılması vardı.

Halkımızın bizlere olan desteği ile halkımıza verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getiriyoruz. Belde genelin de ciddi sorun teşkil eden altyapıyı tamamı ile bitirerek bundan sonra altyapı sorunu olmayan bir yerleşim yeri olma özelliğini taşıyacağız. Göreme Kapadokya'nın ve Nevşehir'in dünyaya açılan penceresi. Yürüttüğümüz çalışmalarla Yerli ve yabancı turistler için sıkıntısız bir tatil cenneti vaad ediyoruz. Görememiz için hizmetlerimiz devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin." dedi.