Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) küresel tanıtım markası GoTürkiye tarafından hayata geçirilen ve dijital platformlarda geniş yankı uyandıran mini dizi “An İstanbul Story” (Bir İstanbul Hikâyesi) için devam projesi gündeme geldi. Başrollerini Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı yapımın yeni bölüm veya filmi için bu kez Kapadokya’nın adres olarak öne çıktığı konuşuluyor.

Ay Yapım imzası taşıyan ve toplam 10 bölümden oluşan “An İstanbul Story”, İstanbul’un tarihi, kültürel ve romantik atmosferini güçlü bir anlatımla ekrana taşımıştı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu’nun kaleme aldığı yapım, kısa sürede hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ilgi görmüştü.

Sinem Ünsal ve Ozan Akbaba Yeniden Bir Arada

Kanal D’de Ayna Yapım imzasıyla büyük beğeniyle yayınlanmaya devam eden Uzak Şehir dizisinin başrol oyuncuları Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın, GoTürkiye projesi *“An İstanbul Story”*nin devam yapımının Kapadokya’da çekileceği iddiası, magazin ve turizm dünyasında büyük yankı uyandırdı.

“Uzak Şehir” dizisinde sergiledikleri uyumla izleyicilerin beğenisini kazanan Sinem Ünsal ve Ozan Akbaba, “An İstanbul Story” ile bu başarıyı uluslararası dijital platformlara taşımıştı. İkilinin yeniden bir araya geleceği devam projesi, hayranları tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

Kapadokya Detayı Dikkat Çekti

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, GoTürkiye için planlanan yeni yapımın çekimlerinin Kapadokya’da gerçekleştirilmesi gündemde. Peribacaları, yer altı şehirleri, vadileri ve eşsiz doğal dokusuyla dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kapadokya’nın, bu projeyle uluslararası tanıtımda yeniden ön plana çıkarılması hedefleniyor.

Çekim Takvimi Henüz Netleşmedi

Yeni filmin ya da mini dizinin çekim tarihine ilişkin kesin bir takvim henüz açıklanmadı. Bunun en önemli nedeninin, Sinem Ünsal ve Ozan Akbaba’nın rol aldığı “Uzak Şehir” dizisinin yoğun çekim temposu olduğu belirtiliyor. Takvim netleştiğinde, projenin prodüksiyon sürecine hızla başlanması bekleniyor.

GoTürkiye’nin önce İstanbul, şimdi de Kapadokya ile sürdürmeyi planladığı bu hikâye serisinin, Türkiye’nin farklı destinasyonlarını uluslararası izleyiciye tanıtmayı amaçlayan stratejik bir turizm anlatısı olduğu ifade ediliyor.