AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları üyesi gençler, köy ziyaretleri programında bu hafta ilçeye bağlı 14 köye ziyaret gerçekleştirdi.

14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimler öncesi "AK gençlik her yerde" sloganı çerçevesinde ilçe merkezi ile mahallelerde seçim çalışmaları yürüten AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları üyesi gençler, köylere de ziyaret gerçekleştirdi. Haftalık ziyaret programına Yeşilöz Köyü ziyareti ile başlayan gençlik kolları başkanı Yusuf Bozan liderliğindeki AK gençler,  sırasıyla Gümüşyazı, Dadağı, Alemli, Civelek, Alkan, Yeniyaylacık ve Eskiyaylacık Köylerini ziyaret ederek bu köylerde yaşayan insanlarla buluştu. Bu köylerde ilgi ile karşılanan Ak gençlik üyeleri vatandaşlara Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettiler.

                Olası sorunları dinleyen ve notlar alan Yusuf Bozan başkanlığındaki AK Partili gençlerin ziyaret programı  Gümüşkent Köyü ile devam etti. Sırasıyla Yüksekli, Yeşilyurt, Hacılar, Yeşilli, Karahüyük ve Şahinler Köylerini ziyaret eden ve vatandaşlarla 2023 seçimlerini istişare eden AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları üyesi gençler, bu köylerde yaşayan insanların istek ve dileklerini aldılar.

                Ziyaret programı hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, “AK Parti Gülşehir gençlik teşkilatı olarak, Gülşehir’e bağlı 14 köyümüzü ziyaret ederek köy muhtarlarının taleplerini ve vatandaşların AK Parti iktidarından beklentilerini dinlediklerini belirtti.

                Köylerin sorunlarını ve taleplerini yerinde tespit etmek ve 2023 seçimlerinin önemini anlatmak için ziyaret programı yaptıklarını dile getiren Bozan, " Bizler bu makamlara milletimize hizmet etmek için geldik. Gerekirse gece gündüz kapı kapı gezerek halkımızla iç içe görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Parti teşkilatları olarak çiftçilerimizin ve köy sakinlerimizin her zaman yanındayız." dedi.

                AK Partinin hizmetin adı olduğunu belirten Bozan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için teşkilatlar olarak durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz.

                İki günde 14 köyü ziyaret ettik. İnşallah diğer köylerimizi de ziyaret edeceğiz. Bugün bizi en iyi şekilde ağırlayan Köy Muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.