Gülşehir Belediye ekipleri, Karacaşar Mahallesinde yapımı devam eden Gülşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde zemin betonu çalışmasını ve bina çevresi kilitli parke yapımını sürdürüyor.

Öte yandan Gülşehir Belediyesi, baharı müjdeleyen güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte altyapı ve yol çalışmalarına hız verdi.

Gülşehir ilçesinde tüm alt ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmaların dört bir koldan yürütüldüğünü belirten Başkan Fatih Çiftçi, “Yatırım yılı ilan ettiğimiz bu çalışma sezonunda altyapıdan ulaşıma, istihdamdan kültür ve sanata, eğitimden turizme, spordan sanata birçok alanda yatırım ve projeyi kasabamıza kazandıracağız. Bunun için de bir saniyemizi bile boşa geçirmeden gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz.

Tek sevdamız Gülşehir’imiz. Tüm gayretimiz hemşehrilerimizin yüzlerini güldürebilmek, gönüllerini ve hayır dualarını alabilmek içindir. Bizim merkezimizde insanımız var. Hizmetlerimizin rızaya, memnuniyete ve yüzlerdeki tebessüme vesile olduğunu görmek en büyük mükâfatımızdır.” diye konuştu.