Gülşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik sosyal denge sözleşmesi Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun ve BEM-BİR-SEN Nevşehir Şube Başkanı Ferudun Özdemir tarafından imzalandı.

Gülşehir Belediye binasında düzenlenen imza törenine Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, BEM-BİR-SEN Nevşehir Şube Başkanı Ferudun Özdemir, Gülşehir Belediyesi Yazı İşleri Müdürü ve İlçe Temsilcisi Hüseyin Terlemez, Mali Hesap İşler Müdürü Metiye Avurur, Fen Memuru Mustafa Seçen ve belediye çalışanları katıldı.

Yetkili sendika olan BEM-BİR-SEN ile sosyal denge sözleşmesi imzalamak üzere bir araya geldiklerini dile getiren Başkan Dursun, "Çalışan personelin özlük haklarını iyileştirmek için kanun gereği belediye meclisimize konuyu sunduk. Belediye meclisimiz de ilgili kararı oy birliği ile aldı. Biz de bugün gerekeni yapmak üzere buradayız. Hayırlı olsun" dedi.

BEM-BİR-SEN Nevşehir Şube Başkanı Özdemir de, mutlu bir gün yaşadıklarını belirtti. Gülşehir Belediyesi çalışanlarının bugüne kadar gösterdikleri performansın çok daha iyisini bundan sonra göstereceklerine inandıklarını kaydeden Özdemir, Başkan Mustafa Dursun ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

 

BEM-BİR-SEN Gülşehir ilçe temsilcisi Hüseyin Terlemez ise Haziran ayı itibari ile başlattıkları çalışmayı bugün sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Sözleşme ile belediyede çalışan memurların özlük haklarına kavuştuğunu dile getiren Terlemez, bu hakkı sağlayan Başkan Dursun, Belediye Meclis Üyeleri ve sendika temsilcilerine teşekkür ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundu.