Gülşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Geçtiğimiz yıla oranla %13 oranında artışın olduğu ve 38 işçiyi kapsayan bir yıllık sözleşme, düzenlenen öğle yemeğinde imzalandı.

Başkan Mustafa Dursun ve Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Terlemez’in işveren temsilcisi olarak katıldığı sözleşme imza töreninde sendikayı Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir ve Şube Sekreteri Serhat Çelik temsil etti.

İmza töreninde bir konuşma yapan Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, ‘’ Öncelikle herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Görüşmeler neticesinde Belediye Başkanımızın özverileriyle ortalama %13 oranında zam almış bulunmaktayız. Bu zam oranın dışında bazı kazanımlarımızda ciddi artışlar da oldu. Ben her zaman özellikle sendikal faaliyetlerden dolayı Gülşehir Belediyesini örnek gösterdim. Başkanımızın yaklaşımı imkânlar ölçüsünde hep personelinin memnuniyeti yönünde oluyor. Bu tutumundan dolayı kendim adına ve sizler adına Başkanıma teşekkürü bir borç biliyorum’’ dedi.

Başkan Dursun yaptığı konuşmada ‘’ 2009 Yerel seçimlerden sonra verdiğimiz sözü tuttuk. İşçi ve memur kadromuza sendika getirdik. Tabi bunu yaparken de bol keseden atıp sizleri mağdur etmektense uygun zaman ve şartların oluşmasını bekledik. Sizlerde buna saygı göstererek bir süre beklediniz. Sonuç olarak maaşlarınızda ve özlük haklarınızda önemli derecede iyileştirmeler oldu. Ben imzalanan bu sözleşmenin, ailenize, yuvanıza, belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

Sendika Şube Başkanı Halil Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a ‘’ Önce İnsan, Önce Emek’’ yazılı plaket takdim etti.

Arapsun Konağı Restaurant ta düzenlenen imza töreni öğle yemeğinin ardından son buldu