Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Çiftçi, Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber internet gazetemizi ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP'den Gülşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Erkan Çiftçi, FİB Haber gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile seçim değerlendirmelerinde bulundu.

Çiftçi açıklamasında, “Bizim de tecrübe, deneyim ve birikimimiz var. Gülşehir’e karşı bir sorumluluğumuz var, heyecanımız var. Gülşehir için yola çıktık” dedi.

MHP çatısı altında, hep birlikte yeni bir Gülşehir, dünyaya açık milli değerlerine ve zenginliklerine sahip çıkan vizyonuyla Gülşehir’e değer katmak istediğini vurgulayan Çiftçi, 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde Gülşehir Belediye Başkanlığına aday olmak için ilçemiz insanı ve değerli gençleriyle yönetime talip olduğunu belirtti.

Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Çiftçi, yenilikçi, katılımcı ve sürdürülebilir bir şehir vizyonuyla yürümeyi, yaşam kalitesini üst seviyelere çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Gülşehir ilçemizi İstişare ile birlikte yöneteceğiz...

Çiftçi ziyarette yaptığı açıklamada, “Şehir yönetimine teknoloji entegrasyonu ile daha hızlı ve etkili çözümler sunacak, iletişimi ve istişare kültürünü her zaman zirvede tutacağım. Sosyal Belediyecilik ve Çevre dostu politikalarımızla yeşil alanlarımızı koruyacak, doğal kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanacağız” diye konuştu.

"Gülşehir için sevdalı, projelerimizle iddialı ve hizmet için heyecanlıyız"

Birlik ve beraberlik mesajları veren Çiftçi , “Bize böyle bir görev verilirse Gülşehir halkı ile birlikte Gülşehir’e hizmet edeceğiz. Heyecanımızı ve birikimimizi buraya aktarmak istiyoruz. Gülşehir'imizin tarihi ve kültürel mirasını koruyup, bu mirası modern şehircilik anlayışıyla harmanlayarak, hem yerel halkımızın hem de ziyaretçilerimizin huzur bulacağı bir Gülşehir hedefliyoruz. İlçe merkezi ve gurbette yaşayan tüm hemşehrilerimizin, Gülşehir için atan her kalbin fikirleri bizim için değerlidir” ifadelerini kullandı.